Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Филип Киркоров: Ванга ме събра с Алла Пугачова

отпечатай новината

19.03.2011 09:00 | Видян 11026 пъти | Гласували 4

Филип Киркоров: Ванга ме събра с Алла Пугачова

Способностите и ПРОРОЧЕСТВАТА на Ванга много пъти са били подлагани на съмнения от нейните критици. Някои твърдят, че  повечето й предсказания са плод на народния фолклор, който й ги приписвал чак след като дадено събитие се е случило.

Петричката гадателка е била подлагана на много изследвания и наблюдения от наши чужди учени, които твърдят, че 85% от предсказанията й се сбъдват с абсолютна точност. Освен научните заключения много наши и чужди звезди разказват за чудесата на Ванга и предсказанията й, които според тях винаги са се сбъдвали. Сред известните, чиято съдба е предсказала, е и руската мегазвезда с български корени Филип Киркоров.

Господин Киркоров, някои хора твърдят, че Вие сте сключили брак по сметка с Алла Пугачова. Какво бихте им отвърнали?

Тези хора сигурно не си спомнят, че първите ми големи успехи и хитове са доста преди Алла да влезе в живота ми. Всъщност сигурно ще се изненадате, но това е било предопределено. Историята е почти невероятна, но е истинска. Когато бях много малък, се разболях тежко от заушка. Тъй като имаше неприятни усложнения, състоянието ми беше направо критично, а отвсякъде родителите ми явно са получавали различни съвети, майка реши да отиде при Ванга. Петричката врачка й казала няколко неща. Първо я успокоила с думите: „С момчето всичко ще бъде наред.“

Дала й някаква народна рецепта, после добавила: „Виждам го на висока осветена планина, държи някаква метална пръчка и я размахва.“ Майка ми останала озадачена, не си представяла, че става въпрос за музикалния Олимп, на който съм стъпил с микрофона в ръка. Следващите думи на пророчицата направо шокирали мама: „Детето ще отвори очи с облекчение съвсем скоро. Тогава първата жена, която се изправи пред погледа му, ще стане негова съпруга.“ По това време вкъщи се въртяха майка ми, баба и леля. Гаданието се сторило на роднините ми направо налудничаво. Сякаш по чудо аз отворих очи излекуван по време на предаване на Златния Орфей. Всичките ми роднини бяха в кухнята. На екрана видях Алла Пугачова, която пееше. По-късно разбрах, че и тя е дошла неочаквано на фестивала. Всички тогава коментирали: „Как може руснаците да пратят на Орфея напълно неизвестна певица!“ Тя обаче доказа себе си и звездата й изгря именно тогава. От този момент нашите два живота са свързани. Явно съдбата е решила да пресече пътищата на двете ни звезди.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !