Роденият в България бивш мъж на Ала Пугачова - Филип Киркоров й подари за сватбата малко шишенце, пълно с негови сълзи, пише руския сайт „Клео". Филип беше един от гостите на венчавката на 64-годишната звезда на руската естрада с 35-годишния водещ и певец Максим Галкин. Церемонията се състоя на 23 декември в московското кметство, а ден по-късно купонът разтресе елитен ресторант пак в Москва.

Присъствието на Киркоров на сватбата на бившата му беше съвсем очаквано, пишат медиите. Той изнесъл цял рецитал, който продължил час и половина. Този жест и странният подарък кара руските журналисти да си вадят изводи, че Филип все още не е преживял Пугачова.

Тя пък реши да се омъжи за пети път след 10 годишна връзка с младока Галкин. На церемонията присъстваха едва 40 гости, между които и внуците на булката. Разходите за всичко били поети от светско издание, чието име за сега се пази в тайна.

"Това ще е последният ми брак", обеща Пугачова. Първият й мъж е литовецът Миколас Орбакас, от когото има дъщеря - Кристина. После Алла се омъжва за режисьора Александър Стефанович, продуцента Евгений Болдин и накрая за Филип Киркоров.

Галкин се жени за първи път и то за два пъти по-възрастна от него жена...