В началото на прощалния си концерт примата Алла Пугачова благодари на Русия, защото е страната, в която се е родила, на Украйна – родината на най-добрите творци, с които е работила, на България – за това, че я е направила звезда дори тогава, когато Русия не я е оценявала и на Полша, която е дала нов тласък в кариерата й.

Гранддамата на Русия изпя най-известните си песни, съпътствани от невероятни визуални ефекти. Най-големия си хит „Миллион алых роз” Алла посвети на скъпия на сърцето си Емил Димитров. Именно с неговата песен „Арлекино” през 1975 година на сцената на „Златния Орфей” Алла започва звездната си кариера.

Вижте снимки от концерта >>

Певицата поиска прошка и благодари за подкрепата през 35-те години на сцена. С изпълненията си неповторимата Алла накара почитателите си да останат на крака до края на концерта. С присъщото си чувство за хумор певицата се сравни с „Вечният огън” и каза, че любовта на публиката си ще помни цял живот.

Концертът в НДК е предпоследният от прощалното турне на звездата „От април до април”, започнало 2009 година. Последният концерт ще бъде в Полша.